Home / KOSOVA / LDK: Të zgjidhen së pari nënkryetarët dhe pastaj të shkohet me kandidatin për kryetar
LDK: Të zgjidhen së pari nënkryetarët dhe pastaj të shkohet me kandidatin për kryetar

LDK: Të zgjidhen së pari nënkryetarët dhe pastaj të shkohet me kandidatin për kryetar

LDK: Të zgjidhen së pari nënkryetarët dhe pastaj të shkohet me kandidatin për kryetarDeputeti i LDK-së, Arben Gashi, ka thënë se janë duke shqyrtuar mundësinë për zhbllokimin e situatës, duke zgjedhur nënkryetarët e Kuvendit, për ta pritur më pas PAN-in që ta propozojë emrin për kryetar.

“Ne duhet të shohim mundësitë që t’i zgjedhin nënkryetarët dhe po shohim mundësitë ligjore. Duhet të krijohet një gjendje e re, është e vetmja mënyrë. Mendimi im personal është se duhet të vazhdohet me zgjedhjen e nënkryetarëve, derisa PDK-ja të jetë e gatshme të vijë ta propozojë kryetarin e Kuvendit”, ka thënë Gashi.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . LDK: Të zgjidhen së pari nënkryetarët dhe pastaj të shkohet me kandidatin për kryetar LDK: Të zgjidhen së pari nënkryetarët dhe pastaj të shkohet me kandidatin për kryetarRating: 4.8