Home / LAJME / Ministri i Brendshëm ka një mesazh special!

Ministri i Brendshëm ka një mesazh special!

Ministri i Brendshëm ka një mesazh special!Ministri i Brendshëm, Dritan Demiraj ka shprehur respekt dhe mirënjohje për të gjithë forcat ushtarake që në këto ditë të nxehta vere janë në shërbim të qytetareve.

Referuar edhe situatës së rëndë të zjarreve në vend, Demiraj ka postuar në profilin e tij një fotot të trupave ushtarakë me helikopter të cilët janë duke shuar një zjarr.

Respekt dhe mirenjohje pa fund per te gjithe sherbyesit e shtetit, te cilet ne kete te nxehte te madh po perballen me veshtiresi te shumta per shurjen e zjarreve. DD.“, shkruan Demiraj.

Ministri i Brendshëm ka një mesazh special!
Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Ministri i Brendshëm ka një mesazh special! Ministri i Brendshëm ka një mesazh special!Rating: 4.8