Home / LAJME / Ndryshimet e Ligjit për punë të brendshme në seancë qeveritare
Ndryshimet e Ligjit për punë të brendshme në seancë qeveritare

Ndryshimet e Ligjit për punë të brendshme në seancë qeveritare

Ndryshimet e Ligjit për punë të brendshme në seancë qeveritareQeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të mbajë seancën e 23-të. Në rend dite janë disa pika me interes për opinionin, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Siç njofton qendra e shtypit e Qeverisë, në rend dite janë propozim ligji për ndryshim dhe plotësimin e ligjit për punë të brendshme për të cilat, propozues është Ministria e Punëve të Brendshme.

Poashtu edhe propozim rregullorja për ndryshimin e rregullores për punë të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, propozues të së cilës është Sekretariati gjeneral i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, si dhe informata për Program për Siguri dhe shëndet gjatë punës, me propozim programë dhe propozim plane për zbatimin e Strategjisë për siguri dhe shëndet gjatë punës 2020, propozues i së cilës është Ministria për Punë dhe Politikë Sociale.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Ndryshimet e Ligjit për punë të brendshme në seancë qeveritare Ndryshimet e Ligjit për punë të brendshme në seancë qeveritareRating: 4.8