Home / KOSOVA / Rexhep Hoti i ‘qeras’ me bostan gratë e PDK-së (Foto

Rexhep Hoti i ‘qeras’ me bostan gratë e PDK-së (Foto

Rexhep Hoti i ‘qeras’ me bostan gratë e PDK-së (FotoNënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Rexhep Hoti i shoqëruar edhe nga deputetja e PDK-së Ganinete Musliu sot kanë takuar strukturat e gruas demokratike të Istogut në Bjeshkët e Istogut.

Ata kanë biseduar mbi mundësinë e avancimit të rolit të gruas në procese, mbi zhvillimet e përgjithshme në PDK dhe veçmas kanë biseduar mbi zgjedhjet lokale të 22 tetorit.

Natyrisht gjatë bisedës që u zhvullua në Çorrovodë, lartësia mbidetare 1800 metra, u vënë në pah shumë çështje të ngutshme që ndikojnë në përmirësimin e gruas në familje e shoqëri.

Rexhep Hoti i ‘qeras’ me bostan gratë e PDK-së (FotoRexhep Hoti i ‘qeras’ me bostan gratë e PDK-së (FotoRexhep Hoti i ‘qeras’ me bostan gratë e PDK-së (FotoRexhep Hoti i ‘qeras’ me bostan gratë e PDK-së (Foto

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Rexhep Hoti i ‘qeras’ me bostan gratë e PDK-së (Foto Rexhep Hoti i ‘qeras’ me bostan gratë e PDK-së (FotoRating: 4.8