Learta del në kafe me kunatën e vogël, ja kush po i shoqëron ato!

Learta Jakupi, vazhdon të jetë emër shumë i komentuar në mediat roze.

Duke qenë se është pjesë e një familje të njohur, ajo vazhdimisht është në qendër të vëmendjes, shkruan ORAinfo.

Learta përveç se është një nënë shumë e përkushtuar, ajo është edhe një grua shumë punëtore sepse i kushton shumë rëndësi rritjes së biznesit të saj.

E sot Learta ka zgjedhur që ta ftoj për kafe kunatën e vogël të sa, Engjëllushen.

“Kafe me hallen Engji”, e ka përshkuar foton Learta, e në shoqëri të tyre janë edhe dy fëmijët e saj, Matini dhe Matina.

Kaq në disponim po duket ato në shoqërinë e njëra – tjetrës. /ORAinfo/