Leonora vesh ‘Dallamet’ që do t’i dëshironte çdo nuse

Leonora Jakupi shfaqet unike në ‘Dallam’.

Një nga personazhet më të preferuara të estradës shqiptare e njëherësh e quajtura edhe ‘diva’.

Bëhet fjalë për këngëtaren Leonora Jakupi e cila merr vëmendje në çdo imazh që shfaqet, shkruan Kosovarja.

Së fundi, ka bërë ndjekësit për vete duke u shfaqur në veshje tradicionale të ashtuquajtura “Dallam”.

Artistja ka pranuar mijëra pëlqime dhe komente pozitive në imazhet e postuara në faqen zyrtare të saj.