Maluma “shkrihet” pranë këngëtares shqiptare

Macron jep idenë për krijimin e unionit të ri politik për shtetet joanëtare të BE-së

Ata të dy tashmë janë artista me famë botërore.

Bebe Rexha dhe Maluma janë shfaqur krah njëri-tjetrit. Këngëtarja shqiptare dhe artisti latin kanë marrë pjesë në
“Formula Uno” që është mbajtur në Miami, ku kanë marrë pjesë shumë figura të njohura.

Artistja ka ndarë disa fotografi, ku spikati dhe ajo me yllin latin. Dyshja e famshme kanë një raport të mirë prej shumë vitesh dhe i kemi parë shpeshherë nën shoqërinë e njëri-tjetrit.

Macron jep idenë për krijimin e unionit të ri politik për shtetet joanëtare të BE-së

Ndërkohë, kujtojmë që Maluma mbajti disa javë më parë dhe një koncert në Tiranë në kuadër të turneut të tij botëror.