Martohet djali i deputetit të PDK-së, bashkëpartiakët i shkojnë në dasmë

Ç’dakordim në diplomaci: Osmani ia ‘hedh poshtë’ Gërvalles teorinë për njohjet e reja

Deputet i PDK-së e marton djalin, bashkëpartiakët i shkojnë në dasëm

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Eliza Hoxha, ka njoftuar se bashkë me disa kolegë nga Partia Demokratike e Kosovës janë duke marrë pjesë në dasmën e djalit të kolegut të tyre deputet, Isak Shabani.

Aty janë deputetja Ganimete Musliu, deputeti Rashit Qalaj, Mergim Lushtaku, zyrtari i lartë i partisë, Uran Ismaili dhe të tjera.

“Mbrëmje e bukur me kolegë në Podujevë në dasmën e Atëdheut dhe Sarandës.Faleminderit kolegut Isak Shabani e urime për martesën e djalit”, ka shkruar deputetja Hoxha.

Ç’dakordim në diplomaci: Osmani ia ‘hedh poshtë’ Gërvalles teorinë për njohjet e reja