Martohet sot djali i Jakup Krasniqit

Përgaditje shtesë kërkohet për valën e re të pandemisë Covid-19

Sot martohet djali i Jakup Krasniqit.

Djali i ish-kreut të Kuvendit të Kosovë, Jakup Krasniqi, Altini, martohet sot.

Lajmin e ka bërë të ditur U.D., i kreut të OVL-UÇK-së, Faton Klinkau.

Klaniku shkruan: “Njerëzit më të afërt duan që të marrin pjesë në këtë ngjarje të gëzueshme, por fati e deshi që baca Jakup të mos jetë në këtë mes, sepse po përballet me një padrejtësi të madhe në Hagë”.

Postimi i tij i plotë:

Shqiptarët, sipas traditës, gjithmonë dasmat i kanë bërë me prezencën e personave të familjes, farefisit dhe shoqërisë.

Sot, Baca Jakup Krasniqi e marton djalin Altinin.

Njerëzit më të afërt duan që të marrin pjesë në këtë ngjarje të gëzueshme, por fati e deshi që baca Jakup të mos jetë në këtë mes, sepse po përballet me një padrejtësi të madhe në Hagë.

Urime Altin Krasniqi dhe Elizabetë Sylaj.