Mc Kresha i përkushtuar edhe ndaj fesë, bën veprim mahnitës


Mc Kresha e ka falur sot namazin e xhumasë në xhaminë e Shipolit, bashkë me imamin e kësaj xhamie.

Këtë gjë e ka bërë të ditur vetë hoxha Fatmir Latifaj, i cili ka publikuar fotografi me reperin.

“Sot mbas xhumase @tavnikcity ”, ka shkruar Latifaj.

Ndryshe, Kresha së fundmi u martua dhe u bë baba, e cila gjë e ka tërhequr mjaft shumë nga skena publike.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...