Më fund dorëzohet edhe Trump, presidenti fotografohet me maskë (FOTO)

Çudia e madhe, infermierja rezulton 8 herë me koronavirus brenda…

Çudia e madhe, infermierja rezulton 8 herë me koronavirus brenda…

Gjatë një vizite në fabrikën e Fordit në Michigan, presidenti amerikan Donald Trump ka refuzuar fillimisht të mbajë maskë mbrojtëse, edhe pse një gjë e tillë është e obligueshme për të gjithë që futen në çfarëdo hapësire publike në këtë shtet.

Edhe pse kjo kompani i ka njoftuar zyrtarët e protokollit të Shtëpisë së Bardhë me këto këshilla të ekspertëve shëndetësorë, nga zyra e administratës së presidentit ka ardhur përgjigja që Shtëpia e Bardhë i ka masat e saj të sigurisë sa i përket protokollit, dhe se vendosë vetë për ato.

Por, duket se Trump është dorëzuar më në fund dhe në disa foto të publikuara nga mediat e huaja shihet që për herë të parë presidenti ka vënë maskë në fytyrë.

Associations , Brands/Products , Magazines/Blogs , Websites/Webshops , Public Figures,Browse products on Amazon,Layering Target groups,audience size,Audience insights Interests , Investing. Fan pages that look like Wikipedia,Suggestions from Audience Insights,rugby world cup 2020, copa america 2020,walmart black friday 2020, national sports collectors convention 2020, sertanejp 2020,spirit halloween 2020,best country albums 2020,the nutcracker ballet 2020,2020 1099 misc forms,hairstyles for black women 2020
2020 army navy game, kids movies 2020,highlander toyota 2020,dallas cowboys 2020 schedule,2020 solar eclipse,miss universe 2020 winner,2020 asteroid, bollywood movies 2020, thanksgiving 2020 date, 2020 nba schedule, Airlines ticket, 2020 holiday barbie,full moon 2020,holiday bowl 2020,2020 graduation japan anime movie 2020, musician deaths 2020, world series schedule 2020,cadillac 2020 models,best hunting crossbow 2020,volvo s60 inscription 2020,
impala premier, jackson hewitt holiday, grand sport corvette, grammy nominations, detroit tigers schedule, honda pilot elite 2020, james bond 2020, stagecoach 2020,toyota tacoma for sale,bmw 530i 2020,social security increas,corvette for sale,essence festival,voice judges,honda accord review straight talk apn settings 2020, 2020 superbowl commercials, lancome gift with purchase 2020,tamilrockers hd movie download 2020,huawey y6 2020