“Me një vajzë më të mirë se Bora, do lidhesha direkt”, Donaldi bën deklaratën që habiti të gjithë

“Jam single, me një vajzë më të mirë se Bora, do lidhesha direkt”, Donaldi bën deklaratën që habiti të gjithë.

Mbrëmë ka patur mjaft diskutime ne shtëpinë e Big Brother VIP. Teksa banorët po diskutonin Meridiani ka pyetur Donaldin nëse është në një lidhje apo jo duke qenë se ai është shprehur se është vetëm.

Pergjigjia e Donaldit ka qenë paksa e ngatërruar ku duket se as ai vet nuk është i qartë.

Donaldi u shpreh se është single, pra nuk është në lidhje:

“Jam single, jam vetëm tani”, u shpreh ai.

Me tej Meridiani ka vazhduar duke thenë se nëse do hynte një vajzë që do i pëlqente më shumë se ajo a do krijonte gjë.

Përgjigjja e Donaldit ka qenë surprizuese:

“Nëse ma bën bam po direkte, ata janë të martuar e marrin goditje”

Por duket se Semit kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak e cila ka thënë se ata u takuan dhe u puthen si nuk kane gjë.

Lajme me shume...