Mes lotësh, 18-vjeçarja në Maliq bën rrëfimin trønditës: Më tha do të dish si ndihet një femër?

Mes lotësh, 18-vjeçarja në Maliq bën rrëfimin trønditës: Më tha do të dish si ndihet një femër?

Historia e vajzës 18-vjeçare nga Maliqi, e cila denoncoi të atin për ng acmim sek sual ka trønditur mbarë mediat dhe publikun. Ajo ka treguar së fundmi për “Tv Klan” detaje nga mbrëmja e së Hënës kur i ati e ka ftuar të konsumojë häshäsh. 18-vjeçarja ka treguar se i ati është konsumues drøge dhe e konsumon vazhdimisht. Ai i ka ofruar drøgë të bijës duke i thënë “Pije se është e mirë” dhe vajza e ka provuar. Pas këtij momenti ka nisur dhe ngac mimi. Babai i ka kërkuar të kryenin marr ëdhënie sek suale. “Më tha: ‘Do të ndihesh si ndihet një femër?’, i thashë nuk më intereson ik fli”, ka treguar mes lotësh vajza. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.