Monika vë në siklet Donaldin

Donald-Bora në rreshtat e këngës së re të Semit?

Aktorja Monika Lubonja, ka vendosur në siklet Donald Veshajn mbrëmjen e djeshme në program televiziv më tch, duke e pyetur se pse nuk i shkoi në ditëlindje.

Donaldi tha se nuk ishin takuar asnjëherë që pas mbarimit të spektaklit, dhe donte që takimi i tyre të ishte privatësisht dhe jo me shumë njerëz.

Donaldi: Nuk jemi takuar asnjëherë që nga dalja nga Bigu.

Monika: Po pse nuk më erdhe në ditëlindje ti njëherë?

Donaldi: Doja të takoheshim më privatësisht, jo me shumë njerëz.