Motrat Mustafa, këngë mallëngjyese për Natën e Bajramit

Bota islame: Bajram pa grumbullime, lutjet nga shtëpia!

Kumrije dhe Elhame Mustafa, këngë mallëngjyese për Natën e Bajramit.

Motrat Mustafa veçohen si emrat më të njohur në skenën muzikore të cilat arrijnë të jenë ndër më të kërkuarat nga publiku shqiptar.

Me anë të secilit projekt që sjellin kujdesen të shfaqin talentin e tyre me plotë emocione, shkruan Kosovarja.

Nga 8 Motrat që janë, kësaj radhe në prag të festës së Fitër Bajramit, dy motrat Kumrija dhe Elhamja kanë sjellë një këngë të bukur dedikuar kësaj feste.

Bota islame: Bajram pa grumbullime, lutjet nga shtëpia!