Mozzik e fotografon në këtë gjendje Loredanën


Mozzik e Loredana shfaqen të lumtur.

Mozzik dhe Loredana janë bashkuar sërish dhe si ndarja ashtu edhe bashkimi i ture ka bërë mjaftë bujë, shkruan “Kosovarja”.

Çifti, nuk arriten të rrijnë për shumë kohë të ndarë dhe tashmë i kanë bashkuar sërish zemrat.

E, motiv për tu bashkuar prap, ishte edhe vajza e tyre e vogël, Hana, për të cilen ata do të bënin gjithçka.

Në këtë foto, shihen Mozzik dhe Lori së bashku, ndërkaq kjo e fundit duket aq e re sa nuk do tia jepte kush 12 vjeç, shkruan “Kosovarja”.

Sigurisht, është efekti i filterit qe ka përdorur reperja në fjalë.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...