Ndërron jetë mjekja e QKMF-së në Pejë

Nesër rifillon puna në qendrat e vaksinimit

Një mjeke ka vdekur në Pejë.

Ka vdekur doktoresha Arleta Sadiku e cila i ka shërbyer qytetarëve në Qendrën e Mjekësisë Familjare 2 në Pejë.

Oda e Mjekëve të Kosovës i ka shprehur ngushëllimet më të sinqerta familjarëve, miqve dhe kolegëve të saj.

“Dr. Arleta ka qenë specialiste e mjekësisë familjare. Studimet për mjekësi e përgjitshme dhe specializimin për mjekësi familjare i kreu në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës”, thuhet në njoftimin e odës.

Nesër rifillon puna në qendrat e vaksinimit

Lajme me shume...