Ndodh edhe kjo: Shqiptarin e bezdis zhurma i shkëput ventilatorin 76 vjeçarit që ishte i intubuar


Shqiptarin e bezdis zhurma i shkëput ventilatorin 76 vjeçarit që ishte i intubuar.

Një pacient 60-vjeçar me origjinë shqiptare i i cili ishte shtruar në spitalin ‘Kryqi i kuq’ në Greqi për shkak se ishte i infektuar me Covid-19 i ka shkëputur aparatin e oksigjenit një 76 vjeçari që ishte i intubuar.

Siaps mediave greke 60 vjeçarin e ka shqetësuar zhurma e aparatit të frymarrjes.

76 vjeçari vdiq dje pasdite në rrethana të paqarta dhe sipas informacionit të fundit, ishte një dorë njerëzore që ndërhyri në mënyrë që të ndalonte sistemin të funksiononte .Informacioni thotë se oficerët e Nën-Drejtorisë së Sigurisë së Athinës kanë në duart e tyre prova që provojnë se si ndodhi skena e vdekjes dhe si e bëri këtë lëvizje pacienti 60-vjeçar i cili u trajtohej së bashku me 76-vjeçarin.

Për shkak të shtrimit në spital në një koronavirus , autori i dyshuar i krimit nuk është arrestuar ndërsa e kaluara e tij është vënë nën mikroskop.

Pas gjetjes së frikshme të mjekëve, Policia u informua dhe oficerët me përvojë të Nën-Drejtorisë së Sigurisë së Athinës u thirrën në spital dhe studiuan me kujdes të dhënat për të zgjidhur misterin.

Sipas informacionit u aktivizua sistemi i alarmit të aparatit të frymëmarrjes, me të cilin ishte intubuar pacienti fatkeq, i cili ndërroi jetë sepse ventilatori ndaloi së punuari …

76 vjeçari, ishte intubuar në një repart të thjeshtë dhe mjekët thuhet se zbuluan se në orët e fundit gjendja e tij shëndetësore ishte duke u përmirësuar ndjeshëm.

Por papritmas në orët e para të pasdites pacienti ndërroi jetë diçka që i bëri mjekët të shqetësohen dhe të shikojnë pak më tej çështjen.

Ata zbuluan, se kishte shenja të çuditshme në kabllot që lidhin sistemin e furnizimit me oksigjen dhe Policia u informua menjëherë .

Që nga fillimi, pacienti 60-vjeçar u soll si i dyshuar, i cili trajtohej në të njëjtin repart me 76-vjeçarin.

60 vjeçari nuk ishte intubuar por ai ishte ankuar që 76-vjeçari bën zhurmë dhe donte të lihej vetëm në pavijon.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...