Në fustan “gurë gurë”, Ryva tregon trupin si peshk

Genta e poston burrin e saj në këtë gjendje

Ryva Kajtazi, vazhdon të jetë emër shumë i komentuar në mediat online.

Ajo është një grua shumë angazhuar pasi që përveç jetës profesionale, është edhe një nënë e zonja, shkruan ORAinfo.

Ryva përkujdeset shumë për dy fëmijët e saj, vajzën dhe djalin. Duke qenë se është femër e pavarur, ajo mundohet të jetë aktive në çdo punë.

Së fundmi ajo është bërë pjesë e shumë reklamave të njohura të fustaneve. Një të tillë e ka reklamuar edhe këto ditë, ku në një fustan të ngushtë ajo format e saj si një “peshk”./ORAinfo/

Genta e poston burrin e saj në këtë gjendje