Në këtë gjendje del për shopping Shyhrete Behluli

Burri i saj nuk do të përmbahet, Shkurte Gashi kaq bukur është rregulluar për me dalë

Gjendja e Shyhretës kur është duke bërë shopping

Shyhrete Behluli në çdo kohë merr vëmendje me pozat e ndryshme që publikon.

Ajo në shumë raste kalon në lajm dhe duket perfekte.

Në çdo kohë duket e zonja, dhe femër që mbetët shembull për të tjerat, përcjell kosovarja.

Këtë herë, vajza e saj Engji e publikoi këngëtaren duke bërë shopping ku edhe në këtë gjendje duket bukur.

Ja si duket ajo.

Burri i saj nuk do të përmbahet, Shkurte Gashi kaq bukur është rregulluar për me dalë

Lajme me shume...