Në Kuvend shpërthejnë të qeshurat, edhe kësaj radhe Konjufca shkaktari

Dafina Zeqiri e publikon veten në këtë gjendje, thotë se ka bërë gjashtë orë gjumë brenda dy ditësh

Shpërthejnë të qeshurat në Kuvend, edhe këtë herë Konjufca shkaktari.

Gjatë seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës kanë shpërthyer të qeshurat mes deputetëve.

Si zakonisht, ishte Kryeparlamentari Glauk Konjufca, ai i cili i bëri deputetët të qeshin.

Pas diskutimeve të deputetëve Hisen Berisha dhe Jahja Koka, lidhur me bateritë e MCC’së, Konjufca ndërhyri duke thënë se kjo është çështje e ndërlikuar, duke bërë që të gjithë deputetët të qeshin.

“Kjo është një çështje e ndërlikuar. Konsideroj se kjo nuk është çështje minuti, kjo është shumë më e gjerë si problematikë merr orë”, tha Konjufca.