Një mjet i dyshimtë gjendet në Podujevë

Licencimi i përhershëm i klinikave private në Kosovë a e rrezikon cilësinë?

Gjendet një mjet i dyshimtë në Podujevë.

Një person ka raportuar në polici se ka vërejtur një mjet të dyshuar shpëthyes në fshatin Dumnicë të Poshtme të Podujevës.

Policia ka njoftuar se njësiti përkatës i policisë kanë dalë në terren dhe njësiti për deminim ka bërë tërheqjen e mjetit.

Fatmirësisht, nuk ka pasur incidente.

Raporti i plotë:

GJETJE MJETIT TË DYSHUAR | Fsh. Dumnicë e Poshtme, Podujevë 24.07.2022-12:00.

Një mashkull kosovar ka raportuar se në një fushë kishte vërejtur një mjet të dyshuar shpërthyes. Njësiti përkatës policor ka siguruar vendin e ngjarjes derisa njësiti për deminim i ka bërë tërheqjen e mjetit pa incidente.