Një rast i ri me Covid-19 tek Juventusi


Juventusi njofton një rast të ri me koronavirus.

Juventus njofton se një anëtar të grupit të tyre të ekipit të testuar pozitivisht për COVID, por sqaroni se ai nuk është një futbollist.

“Zonja e Vjetër” u përball me Hellas Veronas të shtunën dhe do të takohet me Spezia në Allianz Stadium të martën.

“Klubi i Futbollit Juventus njofton se, gjatë kontrolleve të parashikuara nga protokolli në fuqi, doli një rezultat pozitiv Covid-19 nga një anëtar (jo-lojtar) i grupit të ekipit i cili u vendos në izolim,” thuhet në deklaratën zyrtare të klubit.

“Klubi është në kontakt me autoritetet përkatëse shëndetësore për përcaktimin e një zbatimi efektiv të protokolleve të kërkuara për të lejuar aktivitetet e trajnimit dhe konkurrencës të Grupit të Ekipit” – thuhej gjithashtu në komunikatë.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...