Nuk do ta njihni Andrrën nga kilogramët e tepërt që ka shtuar

Andrra nuk njihet me shtimin e kilogramëve.

Andrra Destani në imazhet e fundit që ka publikuar shihet që ka shtuar shumë kilogramë.

Ajo gjithmonë vazhdon të jetë aktive me pozat e ndryshme tek ndjekësit, ku në çdo kohë kalon në lajm, shkruan kosovarja.

Pasi që ka një stil perfekt, Andrra këtë herë duket ndryshe me shtimin e kilogramëve.

Edhe në veshje të ngushtë dhe me një shkrepje të imazhit nga afër vështirë ta njihni që është ajo.

Theksojmë, Andrra dhe Sinani janë prindër të dy fëmijëve.

Lajme me shume...