Nuk po njihet më, sa shumë është plakur Lucasi

Abazoviq kërcënohet me vdekje, lajmëron rastin në polici

Seriali, Kloni, gjatë do të mbahet mend nga audienca shqiptare.

Ky për faktin që kjo telenvelë braziliane, trajtoi një temë delikate siç është klonimi i njeriut, shkruan ORAinfo.
Edhe tani pas 20 viteve që nga transmetimi, për aktorët e atij seriali ende flitet e diskutohet.

Abazoviq kërcënohet me vdekje, lajmëron rastin në polici

E njëri nga personazhet kryesore ishte edhe Lukas, rol ky që u interpretuar nga aktori i njohur, Murilo Benício.

Me kalimin e viteve, natyrisht që edhe “Lukasi” ka ndryshuar dhe është plakur. Ja si duket sot aktori në fjalë./ORAinfo/

Abazoviq kërcënohet me vdekje, lajmëron rastin në polici