Numërohen mbi 10 mijë vota me kusht, ky është rezultati


Janë umëruar mbi 10 mijë vota me kusht.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri tani janë numëruar mbi 10 000 vota me kusht dhe të personave me aftësi të kufizuara.

Sipas KQZ-së, Lëvizja Vetëvendosje deri tani ka 4977 vota, pasuar nga Partia Demokratike e Kosovës me 1838.

Lidhja Demokratike e Kosovës deri tash ka marrë 1130 vota dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 1069.

Gjithsej, janë 31 500 me kusht dhe 2800 vota të personave me aftësi të kufizuara.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...