O Popull: Pa Vjosën Në Krye Të LDK-Së Dhe Pa Albinin Në VV, S’ka Kosovë!

O Popull: Pa Vjosën Në Krye Të LDK-Së Dhe Pa Albinin Në VV, S’ka Kosovë!

Halil Geci, aktivist i Lidhjes Demokratike të Kosovës, thotë se me Vjosa Osmanin në krye të LDK-së dhe me Albin Kurtin në VV kr imit do t’i këputet kryet dhe bishti.Përmes një postimi në Facebook, Geci thekson se pa Vjosën në LDK dhe pa Albinin në VV nuk ka Kosovë. Geci thekson se nuk lejon populli i Kosovës të shkelet vullneti i tyre, duke aluduar në Qeverinë e re ku LDK-ja përmes presidentit dëshiron ta formon. Sipas Gecit shpresa e vetme e elektoratit të rinis së LDK-së është të rreshtohen në anën e Vjosës, e kjo duhet që të iu prij proceseve së bashku me ata që e duan Kosovën dhe LDK-në.