Pajisen me mburoja për fytyrë foshnjat e posalindura në QKUK

Ledri e Sara po martohet, e konfirmojnë nëna dhe babai i dhëndrit

Foshnjat e posalindura në QKUK pajisen me mburoja për fytyrë.

Fal një donacioni nga organizata gjermane ‘Help Kosovo’, foshnjat e porsalindura në Qendrën Klinike Universitare janë pajisur me mburoja të fytyrës.

Javën e kaluar janë dhuruar 200 të tilla në Klinikën e Neonatologjisë.

Ndërsa në përpunimin e sipër janë edhe 300 mburoja të tilla për stafin mjekësor të cilat pritet të dorëzohen së shpejti.

Ky është njoftimi i Help Kosovo:

Kështu duken më të vegjëlit tanë duke mbajtur të vendosura mburojat e tyre të fytyrës.

Javën e kaluar Help dhuroi 200 të tilla në Klinikën e Neonatologjisë, prodhimi i të cilave u mundësua nga Help dhe u realizua nga MARO.

Në përpunim e sipër janë edhe 300 maska mburojë fytyre për stafin mjeksor të cilat do të dorëzohen së shpejti.

Gjithçka filloi nga një takim i rregullt i stafit të Help kohë më parë.

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !