Para hyrjes në fuqi të masave të reciprocitetit, Petkoviq takohet me përfaqësuesit e serbëve nga Kosova

AAK: Qeveri vepro, Ligji i Pagave është zgjidhja e vetme

Kanë mbetur edhe pak orë nga hyrja në fuqi e masave të reciprocitetit të vendosura nga Kosova drejt Serbisë për targat dhe dokumentet e identifikimit.

Pikërisht tani, drejtori i të ashtuquajturës Zyra për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, po mban takim me përfaqësues të serbëve të Kosovës.

Takimi është duke u zhvilluar në Shtëpinë e Kulturës “Gradac” në Rashkë dhe pjesë e tij ishin edhe kryetari i Listës Serbe dhe ministri për Komunitete dhe Kthim Goran Rakiq.

Po ashtu pjesëmarrës janë edhe nënkryetarët e Listës Serbe, Igor Simiq dhe Dalibor Jetviq.