Pas ftohjes me Nora Istrefin, prishen marrëdhëniet edhe mes Robertit dhe Erës?

Ani pse u ndanë, Nora dhe Roberti kishin raporte të mira duke mbetur miq, pasi së bashku kanë një vajzë.

Ata janë shoqëruar shpesh bashkë edhe nëpër pushime.

Por, duket se lidhja e re e Robertit me Lauretën prishi balancat mes tij dhe ish-bashkëshortes.

Kjo u vërtetua nga rrjete sociale, ku ish çifti filluan të mos ndiqeshin më.

E duket se gjërat mes tyre janë serioe, pasi përveç Norës ai ka hequr edhe motrën e saj Erën.

Dy artistët nuk ndiqen më në ‘Instagram’. Ata kanë patur një raport të mirë me njëri-tjetrin edhe pas ndarjes së Robertit nga Nora. Madje Era i ka shoqëruar edhe në pushime e dalje të tjera.

Për fat të keq, Roberti u nda edhe nga e dashura e tij e re, pak muaj pasi konfirmuan romancën e tyre.

Keyword youtube facebook whatsapp web google gmail amazon translate google translate traductor hotmail instagram weather netflix yahoo twitter yahoo mail google maps whatsapp fb roblox ebay outlook google classroom walmart maps yt pinterest speed test nba bbc news ikea omegle news classroom.

Ani pse u ndanë, Nora dhe Roberti kishin raporte të mira duke mbetur miq, pasi së bashku kanë një vajzë.

Ata janë shoqëruar shpesh bashkë edhe nëpër pushime.

Por, duket se lidhja e re e Robertit me Lauretën prishi balancat mes tij dhe ish-bashkëshortes.

Kjo u vërtetua nga rrjete sociale, ku ish çifti filluan të mos ndiqeshin më.

E duket se gjërat mes tyre janë serioe, pasi përveç Norës ai ka hequr edhe motrën e saj Erën.

Dy artistët nuk ndiqen më në ‘Instagram’. Ata kanë patur një raport të mirë me njëri-tjetrin edhe pas ndarjes së Robertit nga Nora. Madje Era i ka shoqëruar edhe në pushime e dalje të tjera.

Për fat të keq, Roberti u nda edhe nga e dashura e tij e re, pak muaj pasi konfirmuan romancën e tyre.

Last Updated on 28/09/2022 by Shqipe Krasniqi

Keyword youtube facebook whatsapp web google gmail amazon translate google translate traductor hotmail instagram weather netflix yahoo twitter yahoo mail google maps whatsapp fb roblox ebay outlook google classroom walmart maps yt pinterest speed test nba bbc news ikea omegle news classroom.