Pas ndarjes nga Blero, Afronen kurrë nuk e kemi parë më të mërzitur

Pse “Sunny Hill” i sjell Kosovës publicitet të çmuar

Afronen kurrë nuk e kemi parë më të mërzitur.

Kjo nuk është hera e parë që flitet se Afrona Dika dhe Blero janë ndarë.

Por, këtë herë duket se ata vërtet i kanë dhënë fund marteses, ani pse asnjëri nuk e kanë konfirmuar ndarjen, shkruan Kosovarja.

Blero dhe Afrona gjatë kësaj periudhe kanë vazhduar me aktivitetet e tyre, njëri në Kosovë e tjetra në Zvicër.

Pse “Sunny Hill” i sjell Kosovës publicitet të çmuar

Në një nga fotot e fundit, Afrona Dika shfaqet mjaftë nostalgjike, ndryshe nga herat e tjera kur shkëlqen e tëra.