Pas Semit, këngëtarja që u fut si banore e re në “BBV” shoqe me Bora Zemanin! Trixa i kapet keq

Në spektaklin e mbrëmshëm në Big Brother u dha një klip për banorët e rinj dhe të vjetër, ku Beatrix iu kundërpërgjigj Xheisarës.
Në dhomën e rrëfimit, Trixa tha se ajo nuk mund te vije dhe t’i tregoj atyre nëse ka atmosferë apo jo, se aty realisht ka.

“Ti po don me na tregu a ka muzikë këtu a jo, hajde loçkë se ta tregojë unë”, ishin fjalët e Beatrix.

Theksojmë se Xheisara është mikeshë e Bora Zemanit.

Lajme me shume...