Patriarku serbe quan Kosovën “Jerusalemi serb”

Dalin pamjet, Bora ftoi edhe ish-burrin për ditëlindjen

Vazhdojnë provokimet e serbëve ndaj Kosovës.

Patriarku serb Profirije e ka cilësuar sërish Kosovën si “Jerusalemin serb”.

“Për ne, megjithatë, më e rëndësishmja është që Kosova dhe Metohia janë Jerusalemi ynë shpirtëror”, tha patriarku serb.

Të njëjtën deklaratë disa herë e kishe bërë edhe paraardhësi i tij Patriarku i Kishës Ortodokse serbe Irinej.

Një deklaratë të tillë e kishte bërë disa herë edhe kryeparlamentari serb, Ivica Daçiq.

Lajme me shume...