PDK mban sonte konferencë të jashtëzakonshme sonte nga ora 21:15

Abazi pas vendimit të Kushtueses: Dështoi tentimi për kontrabandim centrifugal të dekretit

Pas vendimeve të Kushtetueses, PDK’ja paralajmëron conference.

Partia Demokratike e Kosovës ka paralajmëruar mbajtjen e një konference për media, pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese që përkohësisht ta pezullojë dekretin e presidentit Hashim Thaçi për ta mandatuar Avdullah Hotin për kryeministër.

Gjykata Kushtetuese sot po ashtu e ka shqyrtuar lëndën e Uran Ismailit nga Partia Demokratike e Kosovës lidhur me katër vendime të Ministrisë së Shëndetësisë. Kushtetuesja dy prej tyre i ka shpallur të vlefshme dhe dy të tjera të pavlefshme.

“PDK mban sonte konferencë të jashtëzakonshme për media ora 21:15

Partia Demokratike e Kosovës, mban sonte (e premte) 1 maj 2020, Konferencë të jashtëzakonshme për media.

Vendi: Selia e PDK Koha: 21:15 Jeni të mirëseardhur!”, thuhet në njoftim.

PDK mban sonte konferencë të jashtëzakonshme sonte nga ora 21:15

Pas vendimeve të Kushtetueses, PDK’ja paralajmëron conference.

Partia Demokratike e Kosovës ka paralajmëruar mbajtjen e një konference për media, pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese që përkohësisht ta pezullojë dekretin e presidentit Hashim Thaçi për ta mandatuar Avdullah Hotin për kryeministër.

Gjykata Kushtetuese sot po ashtu e ka shqyrtuar lëndën e Uran Ismailit nga Partia Demokratike e Kosovës lidhur me katër vendime të Ministrisë së Shëndetësisë. Kushtetuesja dy prej tyre i ka shpallur të vlefshme dhe dy të tjera të pavlefshme.

“PDK mban sonte konferencë të jashtëzakonshme për media ora 21:15

Partia Demokratike e Kosovës, mban sonte (e premte) 1 maj 2020, Konferencë të jashtëzakonshme për media.

Vendi: Selia e PDK Koha: 21:15 Jeni të mirëseardhur!”, thuhet në njoftim.

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !