PE vlerëson Ramiz Lladrovcin për bashkëpunim në arsim

Parlamenti Evropian vlerëson Lladrovcin për bashkëpunim në arsim.

Faqja zyrtare e Parlamentit Evropian, Parlement europeen, @PEStrasbourg, në tëitter, ka vlerësuar lart bashkëpunimin në lëmin e arsimit, në mes të komunës së Drenasit dhe landit Baden-Würtemberg.

Në rrjetin social twitter, në veçanti shprehet falënderim për kryetarin e komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, i cili mbajti edhe një fjalë rasti, në takimin online.

Lladrovci në rrjetin social fb. ka shkruar se “jam mirënjohës për këtë theksim të bashkëpunimit nga ana e Parlamentit Evropian për nxënësit e shkollave tona me shkollat e Baden-Ëürtembergut.”

Ja postimi i plotë i kryetarit Lladrovci:

Faleminderit Baden-Ëürtemberg, faleminderit Gjermani, faleminderit Parlament Evropian

Lajm i mirë dhe vlerësim nga Strasburgu, nga Parlamenti Evropian, për kontributin e nxënësve tanë, për pjesëmarrjen e nxënësve të komunës së Drenasit me nxënësit e Baden-Würtembergut.

Kjo e arritur e nxënësve tanë, në faqen e Parlamentit Evropian, me rrjetin social tëitter, shprehet falënderim për bashkëpunimin e komunës dhe fjalë modeste imja me këtë rast, me partnerët tanë.

Komuna e Drenasit do të vazhdoj bashkëpunimin me shkollat e Baden-Würtemberg, për të sjell përvojat më të mira të arsimit, të arriturat si dhe njohjen me nivelin e nxënësve tanë, krahas moshatarëve të vet në Gjermani.

Jam mirënjohës për këtë theksim të bashkëpunimit nga ana e Parlamentit Evropian për nxënësit e shkollave tona me shkollat e Baden-Ëürtembergut.

Faleminderit Baden-Ëürtemberg, faleminderit Gjermani, faleminderit Parlament Evropian!

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !