Plaku nga Skenderaj doli në rrugë afër xhamisë për të përgatitur fli me saç, kjo është arsyeja

Përgadituni, nesër pritet të bie borë në Kosovë

Mësohet arsyeja pse plaku nga Skenderaj doli në rrugë afër xhamisë për të përgatitur fli me saç.

Një burrë dhe një grua në moshë janë parë duke përagtitur fli me saç sot gjatë ditës në Skenderaj.

Veprimi i tyre ka habitur kalimtarët mirëpo kjo gjë nuk ju ka bërë përshtypje të moshuarve, të cilët kanë vazhduar punën pa u penguar fare.

Ndërsa fotografi Sefer Aliqkaj ka zbuluar edhe arsyen pse ata kishin dalë për të përgatitur fli.

“Për gruan time të semurë, po e përgatis dhe do t’ia dergoj në shtëpi”, citohet të ketë thënë plaku.

Postimi i plotë:

Përkushtim, sakrificë e dashuri në vepër

Mu në zemër të qytetit axha Sahit Prekazi, në kushte jo normale përgatiti fli.

Dhe a e dini përse dhe për kënd?

Pasi e fotografova me habiti me përgjigjen e tij.

“Për gruan time të semurë, po e përgatis dhe do t’ia dergoj në shtëpi”.

Shëmbull që duhet ndjekur nga të gjithë!

Përgadituni, nesër pritet të bie borë në Kosovë

Lajme me shume...