Policia iu shpërndan ujë veteranëve që po protestojnë para Kuvendit

Veteranët ngrisin flamurin e UÇK-së para Kuvendit: Do të qëndrojë aty përgjithmonë

Nga ora 09:30, veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, kanë filluar protestën e tyre në shenjë kundërshtimi për miratimin e djeshëm të Projektligjit për Pagën Minimale, ku kjo kategori nuk u përfshi.

Veteranët e UÇK-së janë duke qëndruar në oborrin e Kuvendit, ku prezente është edhe Policia e Kosovës, e cila po kujdeset që mos të ketë ndonjë incident.

Por këta të fundit, pak më parë, u kanë shpërndarë ujë veteranëve.

Veteranët ngrisin flamurin e UÇK-së para Kuvendit: Do të qëndrojë aty përgjithmonë

Më parë U.d. u kryetarit të veteranëve të “UÇK”, Faton Klinaku, ju ka kërkuar protestuesve të qëndrojnë të qetë dhe të mos e sulmojnë Policinë e Kosovës.

Veteranët ngrisin flamurin e UÇK-së para Kuvendit: Do të qëndrojë aty përgjithmonë