Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për ta arrestuar këtë person


Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për të arrestuar Besnik Dautajn

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore nё Pejë dega- Klinë dhe Istog, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është: BESNIK (Jashar) DAUTAJ i lindur me 16.06.1988 në Shtupel-Klinë.

I pandehuri është i kërkuar për veprat penale: “Mashtrim” dhe Vjedhje”.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)039 432 327-Drejtoria Rajonale PejëE-mail adresa: [email protected]


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...