Porosite nje FLI te vjen ne SHTEPI me Poste fli BIO me saç !

Nëse doni që në drekën ose darkën Tuaj me rastin e fejesës, të keni edhe gatim nga tradita ? Në ofertë përfshihet: – 3 Tepsi FLIA për 30 persona Përbërësit e gatimit: miell misri, kryp kuzhine, mazë (ajk), vaj dhe ujë.

Rekomandohet që të kosumohet: me kos, turshi, mjaltë, reçel, pekmez,… Flia bëhet me porosi. Çmimi pa ofertë 105 Euro. Çmimi me ofertë 80 Euro. Pagesa kryhet online me Bit Coin, Paypal, ose në të gatshme me rastin e dorëzimit të porosisë. Oferta zgjatë deri me 30 gusht 2020. Posta për Kosovë 3 Euro dhe paguhet me rastin e dorëzimit të porosisë.

POROSIA ONLINE TE PANAIRIONLINE – KLIKO POROSIT

Porosite nje FLI te vjen ne SHTEPI me Poste per pak minuta !

POROSIA ONLINE TE PANAIRIONLINE – KLIKO POROSIT