Prezantohet projekti i portit që lidh Kosovën me Shqipërinë

Bëhet fjalë për portin “Porto Romano”, projekt i portit të përbashkët mes Shqipërisë dhe Kosovës.

Në prezantimin e këtij projekti u tha se nëse bëhet zbatimi i tij, atëherë ky do të jetë ndryshim për gjithë rajonin.

“Ky projekt do të ndryshojë lojën jo vetëm për dy shtetet tuaja, mirëpo për gjithë rajonin e Ballkanit Perëndimor. Zgjatja e funksionit të portës do të bëhet si katalizator për përmirësimin e nivelit të lidhjes dhe intermodalizmit në gjithë rajonin e Ballkanit Perëndimor. Është porti kryesor i Prishtinës“, u tha në prezatim.

The post Prezantohet projekti i portit që lidh Kosovën me Shqipërinë appeared first on Albinfo.