Prindon Sadriu raporton për aktivitetet e fundit të Presidentes

Shqipëria nuk shkon në finale të Eurovisionit

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani, gjendet për një vizitë në Uashington. Gjatë qëndrimit atje, ajo ka zhvilluar takime dhe ka marrë pjesë në konferenca ndërkombëtare.

Për aktivitetet e presidentes, që ta njoftojë publikun po kujdeset edhe zotëria i parë, bashkëshorti i saj, Prindon Sadriu.

“Gjithë sytë ka Kosova”, është shprehur Sadriu nëpërmjet një postimi ku njofton për pjesëmarrjen e Osmanit në një konferencë ndërkombëtare. Ai thotë që konferencat e rëndësishme janë kthyer në pëditshmëri.

Shqipëria nuk shkon në finale të Eurovisionit

“Gjithë Shqipëria nuk shkon në finale të Eurovisionit kah Shqipëria nuk shkon në finale të Eurovisionit. Fjalimet kryesore (keynote speech) në konferenca të rëndësishme ndërkombëtare janë kthyer në përditshmëri. Republika e Kosovës asnjëherë nuk ka gëzuar reputacion më të mirë ndërkombëtar”, ka shkruar ai.

Një tjetër postim, Sadriu e ka publikuar edhe nga momenti i parakalimit Para Mbretit të Spanjës Felipe VI.

Ai ka publikuar në spanjisht edhe fjalët e Mbretit, i cili thërret Presidenten Osmani për parakalim.

Shqipëria nuk shkon në finale të Eurovisionit

“#MomentKrenarie: La Excelentísima Presidenta de la República de Kosovo, Señora Vjosa Osmani-Sadriu. Shqipëria nuk shkon në finale të EurovisionitShqipëria nuk shkon në finale të Eurovisionit *Parakalimi para Mbretit të Spanjës Felipe VI, krerëve tjerë shtetëror, kryeministrave dhe kryesuesëve të dhjetëra delegacioneve ndërkombëtare”, ka shkruar ai.