Privimi nga jeta i Donjeta Pajazitajt, prangoset kryeplaku i fshatit Strellc


Arrestohet kryeplaku i fshatit Strellc lidhur me vr’asjen e Donjeta Pajazitaj.

Është arrestuar Haki Pajazitaj, apo ndryshe i njohur si “kryeplaku i fshatit” të Strellcit të Deçanit lidhur me vr’asjen e Donjeta Pajazitaj.

Kështu ka konfirmuar Shkëlqim Pajazitaj, vëllau i të ndjerës, Donjetës.

74-vjeçari, Haki Pajazitaj është arrestuar pasi që nuk demantoi lajmin kinse urdhëroi vr’asjen e Donjetës.

“Për disa letra që i kam qit në fb, e aj nuk ka dal që me i demantu që nuk janë të vërteta. Ai është arrestuar qetash rreth orës 16:00”, u shpreh ai.

Në seancën e 18 shtatorit 2020, babai i të ndjerës, Halil Pajazitaj ka treguar për letrat që i kishin pranuar pasi kishe ndodhur vr’asja e bijës së tij.

Në cilësi të dëshmitarit babai i Donjeta Pajazitaj, Halil Pajazitaj deklaroi se përderisa ka qene duke u zhvilluar procedura ndaj Naser Pajazitajt, ata kanë pranuar dy letra, letrën e parë në banesë në Pejë ku ishin vendosur përafërsisht 1 vit pas vdekjes së Donjetës.

Sipas tij, në atë letër shkruante se Donjeta kishte ngelur shtatzënë me Hysni Pajazitajn, ndërsa i njëjti për të mos e kuptuar gruaja e tij i kishte dhënë 5 mijë euro Naserit për ta vr’arë Donjetën.

Shkëlqimi tha se më në fund doli poshtërsia dhe fyftyrësia e njeriut që u deklarua si migja i Donjetës dhe që u mundua për së vdekuri të njollos moralin e Donjetës.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...