Pse po kërkohet rinumërimi në 500 vendvotime, këto janë arsyet

Reklama

Këto janë arsyet pse po kërkohet rinumërimi në 500 vendvotime.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot është duke mbajtur mbledhjen e radhës, ku pritet të miratohet vendimi për rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve.

Sipas KQZ’së, janë katër arsye për rinumërimin e këtyre vendvotimeve.

“Sipas KQZ-së arsyet e rinumërimit kanë të bëjnë me: bartje të gabuar të votave në formularin e subjekteve politike (35 vendvotime); bartje të gabuar të votave në formularin e kandidatëve (6 vendvotime); kandidati apo kandidatët kanë më shumë vota se subjekti politik (370 vendvotime); dhe subjekti ka vota ndërsa kandidatët jo dhe anasjelltas (83 vendvotime)”, ka deklaruar për Express zëdhënësi i KQZ’së, Valmir Elezi.

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...