Pyetet se a është në lidhje me Fatjonin, ja çka thotë Ana


Ana tregon nëse është në lidhje me Fationin

Ana Kauri të dielën në “Përputhen Prime” kërkoi të tërhiqej nga emisioni, pasi nuk e gjente veten të lidhur me asnjërin nga djemtë.

Ana së fundi kishte pasur një takim me Rinianin, me të cilin në fund u nda keq, duke ndarë në një mënyrë rrugët me të.

Por, teksa po largohej nga “Përputhen”, ajo i kishte kërkuar Rinianit të dilte me të, për të vazhduar njohjen jashtë emisionit.

Megjithatë, Riniani nuk pranoi, ngase Ana nuk i jepte siguri për të bërë një veprim të tillë.

Gjatë kohës kur Fatjoni ishte në emision, Ana ishte e afërt me të, ndërsa ai kishte deklaruar se do i pëlqente që ajo të dilte beqare nga emisioni.

E këtë “gëzim” e kishte shprehur edhe duke i komentuar Anës, duke bërë kështu që të shtohen dyshime se mes tyre ka diçka më shumë.

Së fundi, ndjekësit e pyetën Anën se a është e lidhur me Fatjonin, madje i kërkonin ta bënte publike lidhjen.

“Flitet që ti e Fationi jeni bashkë, nëse jeni pse se bëni publike? Përndryshe më pëlqen shumë si njeri”, i shkroi ndjekësi.

Ndërsa, përgjigja e prerë e Anës ishte “Më kanë ardhur shumë pyetje në lidhje me këtë Temë!! Poooor Jo Un dhe Fationi nuk jemi bashkë”.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...