Ramush Haradinaj pret në takim Ilir Metën

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen mes Kosovës dhe Shqipërisë

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, është duke qëndruar në Kosovë për dy ditë me radhë.

Ai do të zhvillojë takime me liderët institucional dhe me drejtuesit e partive politike.

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen mes Kosovës dhe Shqipërisë

Në orët e hershme të mëngjesit të sotëm ai është takuar me kryetarin e Aleancës për Ardhmërinë Kosovës, Ramush Haradinaj në selinë në Prishtinë.

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen mes Kosovës dhe Shqipërisë

Lajme me shume...