Sa është dobësuar Big Mama? Nuk do ta njihni (FOTO)Këngëtarja nga Tetova u identifikua në tregun muzikor shqiptar kryesisht falë stilit dhe formatit fizik jo të zakonshëm mes këngëtaresh, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse mbipeshë dhe aspak elegante si koleget e estradës, Big Mama diti ta shfrytëzoj pozitivisht këtë gjë, duke e shndërruar në atraksion. Megjithatë, ndonëse puna ishte kështu, Big Mama ishte në përpjekje të vazhdueshme për të rënë në peshë. Ajo disa herë u dobësua e u trash sërish, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi ja ka dalë të dobësohet tamam, ama pak po ngjan në këngëtaren që e njohim të gjithë. Bigu ka dal nga hija e saj, e kjo vërehet edhe në këtë fotot të pa përpunuar të saj.

Sa është dobësuar Big Mama? Nuk do ta njihni (FOTO)