Reagon PSD, publikon pamje nga arrestimet: Aktivistët tanë u arrestuan dhunshëm

Arrestimi i Molliqajt i të tjerëve, Policia del me njoftim

Partia Socialdemokrate ka reaguar pas arrestimit të kreut të PSD-së, Dardan Molliqaj dhe aktivistëve tjerë të këtij subjekti.

Sipas PSD, ata u arrestuan dhunshëm nga Policia e Kosovës.

“Policia e Kosovës arreston me dhunë, grushte e me sharje aktivistët e PSD-së menjëherë pas protestës së veteranëve të UÇK-së. Pushtetit po i pengon protesta e veteranëve. Nuk ka arsyetim tjetër për mllefin e zellin për dhunë që e përdorën sot”, thuhet ndër të tjera në reagimin e PSD-së.

Arrestimi i Molliqajt i të tjerëve, Policia del me njoftim

Reagimi i plotë:

Arrestohen dhunshëm aktivistët e PSD-së

Policia e Kosovës arreston me dhunë, grushte e me sharje aktivistët e PSD-së menjëherë pas protestës së veteranëve të UÇK-së. Pushtetit po i pengon protesta e veteranëve. Nuk ka arsyetim tjetër për mllefin e zellin për dhunë që e përdorën sot.

Aparatura shtetërore është vënë në funksion të përndjekjes së opozitës. Arrestimi i Dardan Molliqajt është i paligjshëm sepse ka shkelë procedurat e kodit penal në fuqi. Arrestimi i aktivistëve të tjerë pos që nuk ka arsyetim, është bërë dhunshëm, me rrahje, kërcënime e sharje nga policia.

PSD kërkon lirimin e menjëhershëm të Dardan Molliqajt dhe aktivistëve Frashër Krasniqi, Zgjim Hyseni, Gëzon Kastrati dhe Korab Korça.

Arrestimi i Molliqajt i të tjerëve, Policia del me njoftim