Rezultatet qesharake/ Njerëzit që dështuan në shkurtimin e flokëve dhe përfunduan… (FOTO)

Lidhja me koronavirusin dhe alarmi që ngre UNICEF/ Sindromi i rrallë dhe serioz që prek fëmijët dhe adoleshentët

Lidhja me koronavirusin dhe alarmi që ngre UNICEF/ Sindromi i rrallë dhe serioz që prek fëmijët dhe adoleshentët

Gjatë këtyre ditëve të izolimit për shkak të pandemisë Covid-19, shumë vajza dhe djem kanë patur të njëjtin problem.

Është fjala për mbylljen e parukerive dhe berberëve dhe ata nuk kanë patur se ku të prisnin flokët, apo edhe të ndryshonin ngjyrën e tyre.

Por disa e kanë zgjidhur këtë problem, pasi kanë vendosur që t’i shkurtojnë vetë flokët.

“Bright Side” ka publikuar disa fotografi ku ka treguar se si këta njerëz kanë dështuar dhe rezultatet janë qesharake. Më mire të kishin patur pak durim, e të kishin pritur sa të hapeshin parukeritë dhe berberët.