Rikthehet edhe “Beer Fest” në Prishtinë

Disa orë pasi u raportua se festivali i muzikës “Sunny Hill” do të rikthehet në Prishtinë, edhe “Beer Fest” do të jetë festivali tjetër që do të mbahet në kryeqytet.

“Beer Fest” do të mbahet në Prishtinë më datat 12, 13 dhe 14 gusht.

Organizatorë bëjnë të ditur se shumë shpejt do të bëhen të ditur edhe informacione të tjera lidhur me organizimin.

The post Rikthehet edhe “Beer Fest” në Prishtinë appeared first on Albinfo.