Rikthehet problemi i rrymës në Prishtinë, shkak rrjeti i paqendrueshëm

Rikthehet problemi i rrymës në Prishtinë.

Problemet me energjinë elektrike në Prishtinë janë rishfaqur.

Kryetari i Prishtinës, ka thënë se sipas informatave nga KEDS, disa herë pasi që është lëshuar rryma, nuk është mbajtur nga rrjeti.

Ai ka thënë se KEDS-i ka premtuar se rryma do lëshohet shpejtë, pasi që po punohet në një lidhje alternative.

Postimi i plotë i Ahmetit:

Sipas informatave nga KEDS disa herë pasi e kanë lëshuar rrymën nuk po e mban rrjeti. KOST nuk ka mundur ta rregullojë, ndërsa KEDS po punon në një lidhje alternative dhe gjithmonë sipas KEDS rryma do të lëshohet shpejtë.

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !